Szivattyú blog

Fokozzuk a nyomást, önfelszívunk. Centrifugál, térfogat kiszorítás, csúszógyűrű, emelőmagasság és méter vízoszlop.

Partnerünk búvárszivattyú ajánlata

Nincs megjeleníthető elem

Partnerünk kerti szivattyú ajánlata

Nincs megjeleníthető elem

Feedek

Magyarország igazi szivattyúgyártó nagyhatalom. Legalábbis, ha az orosz atomenergia ipar felől szemlélődünk és, ha a kisfilm minőségéből indulunk ki. 2013 nyarán készült el hét darab óriási méretű, egyenként 100 tonna súlyú szivattyú, melyek a maguk nemében csúcstechnikát képviselnek. A legyártott hatalmas gépek egyébként Rosztovba kerültek, az ottani atomerőmű egyik blokkjában fognak szolgálatot teljesíteni. A szivattyúk járókerekeiben a lapátok dőlésszöge állítható, így szabályozva a hidraulikus tulajdonságokat azaz a szállítókapacitást illetve az emelőmagasságot. A motorteljesítmények komoly számokban fejezhetőek ki, részletek a videóban.

A szóbanforgó szivattyúk konkrét típusa MBP 2200 a szállítókapacitás 17,5m3/mp!!!

A cég többségi tulajdonosa egyébként egy fajsúlyos orosz cég, mely atomerőművek létesítésével foglalkozik szerte a világon.

A kisfilmből az derül ki, hogy a létrehozott termék egyértelműen csúcsminőségű. A magunk részéről le vagyunk nyűgözve és égünk a vágytól, hogy közelről is megnézhessük ezeket az órásokat. Meg fogjuk kísérelni a kapcsolatfelvételt a gyárral és a bejutást, hátha személyesen megnézhetjük egy ilyen gigász legyártását. Ha sikerül beszámolunk róla!

Címkék: atomenergia szivattyú Ganz óriás szivattyú magyar szivattyú

komment

süti beállítások módosítása